ARBEID

Hobbyhjørnet - Ram inn minnene dine med uendelig moro og glede!

Hobbyhjørnets reise begynte i 2007 med leggingen av en solid grunnmur på Morenen Kjøpesenter, som har en imponerende størrelse på 120 kvadratmeter. Etter hvert som merkevaren fikk momentum, flyttet den i 2010 til en strategisk beliggenhet i hjertet av Askim, kun 200 meter fra Øsfoldbadet. Merkevarens popularitet fortsatte å stige, hjulpet av en enestående e-handelsplattform drevet av WooCommerce og utstyrt med særegne funksjoner for sømløs utvidelse. Enten kunden kjøper på nettet eller i deres fysiske butikk, tilbyr de en enestående opplevelse som gjør at kundene stadig vender tilbake for mer.

Tjenester

UX/UI-design, Utvikling, E-handel, Digital strategi

Klient

hobbyhjornet.no

Dato

April 2023

Strategi

Vårt samarbeid med Hobbyhjørnet på et e-handelsprosjekt har hatt en sterk innvirkning på deres omnichannel-strategi. Vårt team av digitale eksperter bringer omfattende kunnskap og ekspertise for å tilby sømløse nettbutikkløsninger skreddersydd for deres spesifikke interesser. Med våre avanserte løsninger kan Hobbyhjørnet enkelt optimalisere sin e-handelsplattform og tilby kundene en problemfri kjøpsopplevelse og en enkel utsjekkingsprosess. Som et resultat sikrer vårt partnerskap økt synlighet, forbedret trafikk og økt konvertering for deres nye nettbutikk.

Mål

Manglende vedlikehold av nettbutikken forverrer ethvert brands eksisterende problemer. Dette resulterte i underprestasjon og treg vekst for Hobbyhjørnet. MooCommerces mål var krystallklart: å forbedre organisasjonens totale ytelse ved å analysere og adressere enhver aspekt av nettbutikken.

Med hjelp av vårt team av digitale spesialister, var vi i stand til å tilby skreddersydde løsninger for å øke salg og trafikk – to viktige elementer for enhver vellykket nettbutikk. Ved hjelp av vår årelange erfaring og ekspertise innen SEO, sikrer vi at nettstedet ditt oppnår høyere rangeringer på søkemotorresultatsider (SERP-er).

UTFORDRINGENE

En digital løsning for å tilfredsstille kundenes behov.

Hobbyhjørnet kom til oss med en rekke utfordringer som hindret deres salg og konverteringer, og hindret vekst. Merkevaren slet med flere smertepunkter som de søkte å overvinne med vår assistanse.

LØSNINGENE

Løsninger for å holde tritt med moderne kundeadferd.

Med hjelp fra MooCommerce-eksperter har Hobbyhjørnets nyeste e-handelsteknologi utrolig hastighet og gir en enestående brukeropplevelse. Våre digitale løsninger har betydelig forbedret merkets samlede ytelse, sømløst oppdatert produktinformasjon, strømlinjeformet lagerstyring og vist frem høykvalitetsbilder for å øke kundelojalitet.

Teamet vårt består av WooCommerce-spesialister med omfattende utdanning og kvalifikasjoner, som er dedikerte til å hjelpe deg med å opprette en ny nettbutikk med en enestående brukeropplevelse. Vi forstår viktigheten av UX og vil samarbeide tett med deg for å levere en skreddersydd løsning som oppfyller dine spesifikke behov.

Videre tilbyr MooCommerce en rimelig og omfattende nettbutikkløsning for å hjelpe deg med å komme i gang raskt. Kontakt oss for å lære mer om pakkene våre og hvordan vi kan hjelpe deg med å løfte nettbutikken din.

5/5

It was a great experience

“MooCommerce has helped Hobbyhjørnet bring the complexity of home improvement retail to the web in a simple and cost-efficient manner. They have delivered a stable advanced commerce platform through multiple projects that supports our growth and our business. ”

Emilie Stahl Carlsen

Product Designer at Hobbyhjørnet

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.