Utvalgte kundeprosjekt

Utvalgte kundeprosjekt

Utvalgte kundeprosjekt

elemet 1
7

Gaiashop

Det var en lærerik opplevelse å jobbe med teamet på Gaiashop, og en grundig forståelse av problemene deres i hver fase fikk våre digitale eksperter til å vokse. Våre digitale eksperter tilbød Gaiashop skreddersydde løsninger for å dekke over alle utfordringene som Gaiashop gikk gjennom. Optimaliseringen av Moo Gruppen, som er produktet designet av Edien As, hjalp Gaiashop med å forbedre trafikken, salget og til slutt konverteringer med inntekter.

Minime.no

Minime.no har bredt utvlag av barneklær, sko og annet tilbehør til barn. De fører en del varer dere ikke finner i tradisjonelle barnebutikker. Minime sitt fokus er å ha litt unike men samtidig prisgunstige produkter for både store og små.

Rått & Sanselig

Rått & Sanselig er en stor interiør- og klesbutikk som ble etablert i 2004. De har tre butikker i henholdsvis Larvik, på Fritzøe Brygge og i Stavern. Rått & Sanselig har hatt nettbutikk en stund, men manglende vedlikehold medførte en del utfordringer. Vi har i dette prosjektet jobbet for at Rått og Sanselig skal få en brukervennlig, oppdatert og rask nettbutikk koblet til kasseløsningen PCKasse

Odinnutrition

ODINNUTRITION er svært fokusert på å tilby 100 % autentiske sunne produkter med en følelse av nyhet til sine kunder. Den mest morsomme delen av ODINNUTRTION er seksjonen for treningsklær og tilbehør med et repertoar av abstrakte og unike design. Nå kan du oppdatere ditt utseende og utseende ved å bære de beste fra merket og gå på treningsstudio.

Møbelgarden

Møbelgarden AS har fått ros for sine produkter basert på ulike kategorier, inkludert møbler, madrasser, belysning, tepper, gaveartikler, tekstiler osv. Mobelgarden AS har forsøkt å oppnå denne suksessen på grunn av sammenslåingen av tre primære faktorer – design, høy kvalitet, og de siste trendene.

Hobbyhjørnet.no

Oppstart på Morenen Kjøpesenter i 2007 med lokale på 120m2, flyttet til Askim i 2010 men da til ett frittstående lokale. Siste flytting ble gjort i 2014, og da til dagens lokale. Butikken er på 240m2, og ligger midt i Askim, 200 meter fra Øsfoldbadet samt nettbutikken, hvor vi har kunder fra hele landet.

Marinka

Endelig har Marinka en brukervennlig og profesjonell nettbutikk, som gjenspeilerdet nivået av service kundene møter i de fysiske butikkene!

Hold deg oppdatert

MooCommerce er en kraftfull Software as a Service-plattform. For deg som e-handler, betyr det at e-handel er sky-basert og alltid kjører på den nyeste versjonen og med den nyeste teknologien.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.