6 måter å legge til julestemning på WordPress-nettstedet ditt 

E-handelens voksende kjærlighet til julestemning!

Den økende kjærligheten til julestemning var tydelig i shoppingmønsteret til amerikanske forbrukere som brukte 204,5 milliarder dollar i 2021 på å handle på nettet. Julen er en flott tid for å tiltrekke målgruppen din til nettstedet ditt med enorme og hyggelige rabatter.

Atferdsmønsteret til shoppere under fjorårets netthandel i november og desember har fremhevet de få trendene som må gjelde for WordPress-siden din i juletiden, og av dem er BNPL (Buy Now, Pay Later).

Det er også et faktum at alle elsker julen, så selv om du er en av de som ikke liker å shoppe, vil du også definitivt gjøre det på grunn av den gitte følelsen. Følelsen er så kraftig at over 6 milliarder utsolgte meldinger ble registrert og mottatt av nettshoppere i 2021. 

En ferie er et flott medium og et verktøy for en nettbutikk for å tiltrekke seg potensielle kunder og doble inntektene. Det er viktig å få besøkende til å føle seg velkommen med julestemning, som er avgjørende for å være tydelig i utformingen av WordPress.

Oppsettet oppmuntrer kjøperens kjøpsbeslutning til tross for færre rabatter. For eksempel var rabattene på en lavere sats på elektronisk i 2021, som var 8 % sammenlignet med de 21 % som ble registrert i 2022. Men fortsatt kjøpte kundene det de trengte.

Vi har sett den betydelige veksten av e-handel og teknologi da COVID-19 nådde verden som en uvelkommen gjest. Pandemien fungerte som en målestokk for oss på hvordan forbrukere reagerte i juletiden, og derfor er det i dag et behov for å legge til julestemning på WordPress-siden din for å doble trafikken din sammen med inntektene.

Heldigvis er det ikke så vanskelig å legge julestemning til på WordPress-siden din. I denne artikkelen vil vi diskutere noen måter å legge til et juletema og få julefølelsen når en besøkende besøker WordPress-siden din.

Table of Content

Hvorfor er det behov for å legge til julestemning i WordPress?

Vanligvis trenger vi å pynte den fysiske butikken med juletema. Men må vi designe en nettbutikk også? Den empiriske forskningen til våre digitale eksperter på MooCommerce anså det som avgjørende å dekorere WordPress med et juletema. Her er noen få grunner

 • Øke salget
 • Skap trafikk
 • Juleutseendet
 • Forbedre konverteringer og inntekter

Måter å legge til julestemning i WordPress

1. Nedtelling til jul

Å legge til en klokke på WordPress-nettstedet ditt i ukene før jul skaper vanligvis en følelse av hastverk eller FOMO (Fear Of Missing Out). Dette har en psykologisk effekt på potensielle kunder. Visning av dato, dag og tid i et klokkeformat som likner en nedtelling fungerer som en påminnelse om at julen og ekstra rabatter og tilbud nærmer seg.

Å installere pluginene Jule-Nedtellingswidget, Nedtellingsklokke og PCF Jule-Nedtelling er kraftige verktøy for å tiltrekke seg mye trafikk til WordPress-nettstedet ditt og øke avkastning på investering, salg og konverteringer dramatisk.

2. Julelys

Du bør pynte nettbutikken din med julelys, akkurat som du pynter ditt eget hjem med julelys og andre tilbehør for å skape en festlig julestemning. Men uten faktiske lys 🙂

Det finnes en rekke plugin-er tilgjengelig for å gjøre WordPress-nettstedet ditt festlig, som for eksempel XMAS Lights-plugin og Christmas Lights, blant andre. Hver plugin har et unikt utvalg av lys og design. Du kan utforme nettbutikken din med festbelysningen du foretrekker.

3. Julepynt

I tillegg til belysning, er det utallige andre faktorer å vurdere når du pynter WordPress-nettstedet ditt. Det resulterer i bruk av tradisjonelle dekorasjoner, oppblåsbare nisser, glitter, osv. Disse elementene kan legges til med hjelp av de beste plugin-ene, som for eksempel Christmas Panda, Xmas Decorations, Christmas Ball on Branch, osv.

Den hvite og røde utsmykningen gir alltid en juleaktig følelse, og det bidrar til å øke trafikken til WordPress-nettstedet ditt.

4. Jul uten snøfall? Umulig

Julen handler om julenissen, bjeller og ja, snøfall; det er et av de avgjørende elementene du må huske å legge til på WordPress-siden din. Heldigvis har vi flere plugins for å gi et snøfall til siden vår for å få den til å skille seg ut fra konkurrentene våre.

En av pluginene som gjelder for å gi et snøfallsutseende er Weather Effects, WP Snow Effect, XMAS Snow, Snow Storm, etc, og disse pluginene er definitivt verdt å bruke for å bringe ekstra trafikk til WordPress-siden din.

5. Julesanger

Når julen er rundt hjørnet, er det normalt å høre sanger overalt som jingle bells, jingle bells, jingle bells. Men det virkelige spørsmålet er hvordan kan jeg legge det til i WordPress-nettstedet mitt for å gjøre det mer eksklusivt med juletemaet?

Det er også en liste over flere julesanger etter eget valg som du kan legge til på WordPress-siden din ved hjelp av plugins. Dersom du ikke får til å legge til disse sangene selv etter installasjon av plugins, kan du kontakte våre digitale eksperter av MooCommerce.

Hvordan gjøre arbeidet ditt enkelt med juleplugins og temaer?

Alle vil ha ett alternativ som inkluderer alle alternativene. I stedet for en serie plugins for hver oppgave. I tillegg gjør det lastehastigheten til nettstedet tregt. Så hvorfor ikke legge til ett plugin som inkluderer alle funksjoner som Christmasify, julepynt, etc?

Tilstedeværelsen av mange funksjoner i disse pluginene som Christmas Shop Theme, Christmas Sweets, White Xmas, Chrisporate, Snowflakes, etc. anses å være nyttig. Disse pluginene er fullt tilpassbare. Du kan dekorere WordPress-nettstedet ditt med en plugin etter eget valg.

6. Juleinnhold

Innhold er et betydelig verktøy og verdifullt som tilbyr budskap til målgruppen din. Juleinnhold er helt avgjørende for WordPress-nettstedet ditt med et fotavtrykk av en julefølelse.

Videre er innholdet et svar på spørsmålet til kunden, og derfor oppfordrer det kunden til å besøke nettstedet ditt igjen og igjen for å samle informasjonen han eller hun trenger.

Med inkludering av interessant innhold som brukes til markedsføring, for blogging av andre bloggere, tekstforfattere, forfattere osv. hjelper du dem med å svare på spørsmålene deres. Som et resultat får det mye trafikk til WordPress-nettstedet ditt i løpet av julen. Det er ulike måter å tilby juleinnhold på, og de er

 • En blogg basert på jul, og det du skal gjøre hele dagen 24. desember.
 • Du kan skrive en blogg som en komplett guide til kjøp av julegaver til ulike aldersgrupper.
 • En guide til spesialretter tilberedt i juletiden med hjemmelaget preg.
 • Slik pynter du hjemmet ditt på 10 minutter til jul.
 • Nærliggende steder å kjøpe billig julepynt og juletrær av god kvalitet uansett størrelse.
 • Hva single kan gjøre i julen for å bruke tiden sin?
 • Du kan kjøre en julekonkurranse på WordPress-siden din med attraktive gaver, og så videre.

I et nøtteskall

Å legge til et juletema på WordPress-siden din fungerer som et flott universalmiddel for å maksimere salg og konverteringer. Estimatet nevnt ovenfor uttrykker at julen er en tid da nettshoppere kjøper varer på maks, sammen med en høy prosentandel av rabatter og tilbud.

Dermed må følelsen av jule implementeres allestedsnærværende på alle WordPress-sidene dine, inkludert hjemmesiden, landingssiden, kategorisiden, etc. med fokus på rabatter.

Lær å legge julestemning i WordPress-nettstedet ditt med MooCommerce-eksperter!

Den enorme mani for shopping sammen med en empirisk høy prosentandel av rabatter og kuponger er nødvendig for å dekorere WordPress-nettstedet ditt med et juletema. I tilfelle du fortsatt er i tvil eller mislyktes i å bruke disse temaene og pluginene, kan du når som helst nå våre MooCommerce-eksperter.

Kontakt oss for å få vite mer om MooCommerce-pakker.

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.