8 beste måter for et digitalt markedsføringsbyrå å forbedre synligheten før jul!

Hvordan hjelper digitale markedsføringsbyråer med å forbedre synligheten før jul i 2023?

Julen er den travleste tiden på året fra et markedsføringsperspektiv, så digitale markedsføringsbyråer fokuserer på høytiden.

Forhandlere søker de mest effektive måtene å øke salg og konverteringer gjennom rabatter, kampanjer eller gratis frakt, som fungerer godt sammen med kjennskap til kjøperatferd.

For å doble salget ditt etter Halloween, Black Friday og Cyber Monday, må du prioritere julen. Vi er alle klar over hvor viktige november og desember er for en nettbutikk.

Folk bestemmer seg ikke spontant for å kjøpe produktet ditt. Det kreves betydelig innsats for å spre merkevarebevisstheten blant målgruppen din.

Uavhengig av hvor mange uker og dager som gjenstår til jul, vil de riktige markedsføringsstrategiene og et digitalt markedsføringsbyrå sørge for at merkevarens salg øker vellykket.

Innholdsfortegnelse

8 beste måter for et digitalt markedsføringsbyrå å forbedre synligheten før jul

Det er en gyllen mulighet for nettbutikker å øke inntektene sine i november og desember, spesielt når det gjelder julen.

Både online og offline faktorer, som reklame og jungeltelegrafen, spiller en avgjørende rolle. Nesten 8,98% av forbrukerne begynner juleforberedelser tre måneder i forveien.

Digitale markedsføringsbyråer jobber utrettelig for å tilby alle enestående kundeservice. Det antas at, etter jungeltelegrafen, bidrar sosiale medier med å skape 40,63 prosent merkevarebevissthet og øke merkevarens synlighet i løpet av julen 2022.

Å koble seg til målgruppen din via festlig innhold på bedriftssidene deres, sosiale medier annonsekampanjer eller influencer markedsføring øker konverteringer fordi, som vi alle vet, skjer flertallet av kjøpene via smarttelefoner.

Endringen i forbrukernes kjøpsbeslutninger i forkant av julen har favorisert handelsmenn som tilbyr rimelige priser som samsvarer med produktets verdi.

I tillegg til online kjøp, forventer forbrukerne nå en sømløs omnichannel-opplevelse.

Så her er en liste over de mest effektive måtene for et digitalt markedsføringsbyrå å øke synligheten før høytidene:

1. Plan

Gjør strategien din så rask som mulig. Det eneste som betyr noe er testing, implementering og forbedring. Målet er å identifisere merkevarens svakheter før jul for å optimalisere kampanjen.

Google ga for eksempel bedrifter syv dager før Black Friday for å kjøre tilbud og kampanjer som ville bli aktive på selve dagen.

2. Levering

Transport kan ikke tas lett på. På den annen side er leveringsdatoen avgjørende på grunn av størrelsen på arrangementet. Hvis forbrukerens bestilling for å bruke det på julen kommer etter 25. desember, vil det være et betydelig tap av kunder. Sørg også for at datoen vises tydelig på hver side av nettstedet ditt.

3. Bilde

Last opp bildene dine for å promotere kampanjene dine til målgruppen din. Når en kunde besøker nettstedet ditt, havner de på destinasjonssiden din, som er hovedplassen for å fremheve kampanjene og reklamekampanjene dine, samt sosiale medier overskrifter, logoer, bannere osv.

4. Lagerbeholdning

Ettersom høytidssesongen er hektisk og det er mulig at lagerbeholdningen din ikke er organisert og oppdatert, bør du oppdatere lageret for å unngå å gå tom for varer i siste liten. Følg derfor nøye med på varene og produktlageret.

5. E-poster

E-postmarkedsføring er den mest kostnadseffektive og økonomiske måten å spre bevissthet på. Dette er fordi e-post er lett tilgjengelig, og folk leser faktisk e-poster, spesielt hvis de er personlig tilpasset. Uten å bruke mye penger på digitale markedsføringsstrategier, kan e-postmarkedsføring få nyhetsbrevabonnentene dine til å føle seg spesielle med VIP-rabatter.

6. Gavekort

Gavekort har en spesiell plass i kundenes hjerter. Ved å tilby gavekort kan du bygge en varig relasjon med kundene dine.

Det er viktig å beholde kunder i høytidene, fordi omtrent 20% av inntektene dine kommer fra gjentatte kunder. Spre informasjon om gavekortene og kampanjene dine på flere sosiale medieplattformer.

7. Lastehastighet

Jul er et instrument for å tredoble eller tredoble våre netthandelssalg. Ingen kan tillate seg å gå glipp av denne muligheten på grunn av din nettbutikks treg lasting av sider. Kunder blir irriterte på grunn av sammenhengen mellom mangel på fokus og langsom sideloadingstid.

8. Søkemotoroptimalisering (SEO) alltid

SEO kan bevise eksistensen av din nettbaserte virksomhet. SEO øker merkevarebevissthet og SERP-rangeringer ved å ta hånd om ting som nøkkelord, ødelagte lenker, ankertekst og så videre. I løpet av høytiden er søkemotoren den eneste måten å gjøre merkevaren din kjent for målgruppen din på.

Konklusjon

De åtte beste måtene for et digitalt markedsføringsbyrå å gjøre seg mer synlig er listet opp ovenfor. De vil definitivt bidra til å øke merkevarebevissthet og synlighet. Du kan kontakte våre MooCommerce-spesialister for hjelp med å utvide virksomheten din.

MooCommerce-teamet har års erfaring med WooCommerce, noe som gjør at nettkunder kan få en god nettbutikkløsning raskt oppe og kjøre.

Fordi MooCommerce inkluderer et stort utvalg av funksjoner, kan du ikke installere en tredjeparts utvidelse. I hovedsak er det en plattform som lar deg bygge nettsteder på toppen av WooCommerce. Ved å benytte denne effektive nettstedbyggeren kan du lansere butikken din med suksess.

For å lære mer om MooCommerce i dybden, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.