Den essensielle guiden: 7 kraftfulle teknikker for å finne e-postadresser til kvalifiserte leads

Hvorfor er det nødvendig å finne kvalifiserte leads?

Uansett størrelsen på virksomheten din, er det et behov for å oppdage e-postadresser; den ubehagelige sannheten er at kundene ikke vil komme til oss av seg selv.

Vi må anstrenge oss for å tiltrekke dem. Det er her e-postmarkedsføringsstrategien kommer inn i bildet.

E-postmarkedsføring er en viktig måte å vokse virksomheten din på, og hva mer, den bringer inn god trafikk, ikke bare tilfeldig trafikk, og den øker listen din uten å legge til ekte kunder.

Det er 4 milliarder daglige e-postbrukere, og det tallet kan nå 4,6 milliarder innen 2025. Bedrifter foretrekker å lansere e-postkampanjer som er mobilvennlige fordi mobile enheter står for 55% av den globale nettstedstrafikken, heller enn nettbrett eller stasjonære datamaskiner.

Så det er viktig for e-postmarkedsføring å finne e-postadressene til en verdifull målgruppe som vi kan bygge langsiktige forhold til og forbedre e-poståpningsraten, klikkfrekvensen, forbrukertillit, merkevareomdømme, avkastning på investering og skalerbar vekst. Hvordan og hvor kan e-postadresser finnes?

Hele prosessen med å oppdage e-postadresser består av følgende trinn:

Overbevis forbrukeren din om å motta e-postene dine

Etter overtalelse må du opprettholde forbrukerens interesse.

Men før disse to trinnene må du bestemme hvordan og hvor du vil finne kvalifiserte leads. For at e-postmarkedsføring skal fungere, må du vite hva e-postmarkedsføring er og hvorfor e-postadresser er nødvendige.

Innholdsfortegnelse

Hva er definisjonen av e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring er en god måte å promotere og dele informasjon på, fordi e-poster kan tilpasses for å passe målgruppens behov. Derfor trenger vi en liste med e-postadresser for kvalifiserte leads til dette formålet.

Topp 7 strategier for å finne kvalifiserte leads

Å bruke snarveier for å løse problemer er enkelt. På grunn av dette har vi en tendens til å sende e-post til generiske bedrifter for å utvide listen vår, noe som ikke fungerer godt. Derfor har vi identifisert de syv beste strategiene for å finne kvalifiserte leads.

#1 Ditt personlige henvisningsnettverk

Utnytt nettverket ditt, personlige kontakter og sosiale nettverksplattformer som LinkedIn. Noen som kjenner prospektene dine vil bli funnet. Du kan kanskje bli introdusert for prospektene dine gjennom nettverket ditt og få e-postadressen og telefonnummeret deres.

#2 Søkemotor

Vi bruker alltid søkemotorer som Google, Bing, osv. når vi søker etter informasjon. På samme måte, hvis du søker etter e-postadressen til en bestemt kunde, kan du Google ham på de nevnte måtene.

[Fullt navn] + «Jobbtittel» | «Firmanavn» | «Firmawebside»

#3 E-postadresse for organisasjonen

Du kan bruke bedriftens e-postadresse. For eksempel, hvis en organisasjons navn er Oasis og kundens navn er John, kan du prøve følgende formater for å nå ham:

Oasis.com + [Fullt navn] + Email Oasis.com + [Fullt navn] + Kontakt

Noen ganger kan standard e-postformat hjelpe deg med å nå en potensiell kunde.

#4 Arrangementer

Arrangementer er en fantastisk måte å samle e-postadresser til kvalifiserte leads på. Delta på arrangementer, møt nye kunder og be om e-postadressen eller telefonnummeret deres.

Du kan lære mer om klienten din ved å koble deg til på sosiale medier som LinkedIn. Å dele visittkortet ditt på arrangementet er en annen måte å samle e-postadresser på.

#5 Verktøy for e-postoppslag

Du kan bruke verktøy som Hunter.io, Lusha, GetEmail, VoidNorbert og Clearbit for å søke opp en e-postadresse. Disse verktøyene bruker navnet og arbeidsgiveren til en person for å finne ut e-postadressen deres.

#6 Verktøy for e-postverifisering

E-postverifiseringsverktøy som ZeroBounce, NeverBounce, Hunter og BriteVerify optimaliserer e-postmarkedsføringskampanjer. Dermed forbedrer det markedsføringsytelsen og avkastningen på investeringen.

#7 Sosiale medier

I 2023 forventes det at det vil være 5,16 milliarder internettbrukere over hele verden. 4,76 milliarder brukere av 5,16 milliarder har en aktiv sosial medieprofil. Så det er sannsynlig at din potensielle kunde har en profil på LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube eller et annet sosialt medienettsted.

Mange sosiale mediebrukere legger e-postadressene sine i profilene sine, noe som gjør det mulig å spore denne informasjonen. Dermed er dette de syv mest effektive strategiene for å finne en prospects e-postadresse.

Det er viktig å merke seg at e-postmarkedsføringslover og -forskrifter varierer fra land til land; derfor, når du samler inn og bruker e-postadresser, må du være sikker på å overholde alle gjeldende lover og forskrifter. I tillegg må du sørge for at du har personens tillatelse før du legger dem til i e-postlisten din.

Konklusjon

Så disse syv strategiene vil hjelpe deg med å finne e-postadresser og få tillatelse fra kvalifiserte leads til å kontakte dem. Å finne kvalifiserte leads vil hjelpe deg med å holde gode e-postlister, forbedre den generelle ytelsen til markedsføringen din og øke avkastningen på investeringen (ROI).

Begynn å finne e-postadresser umiddelbart.

Det er aldri for sent å begynne å samle inn e-postadresser fra kvalifiserte leads. Det er viktig å ha en vellykket strategi og sette mål.

Sørg for at e-postadressen din viser hvor verdifull bedriften din er hvis du ønsker å få kvalifiserte leads og vokse virksomheten din. Å holde leads engasjert er avgjørende for langsiktige relasjoner, forbrukertillit, avkastning på investering, osv.

Med et godt definert mål og en jordnær, personlig tilnærming kan du samle et stort antall kvalifiserte leads som kan hjelpe til med å utvide virksomheten din. For en omfattende forståelse, vennligst kontakt våre digitale spesialister.

 

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.