Forbedre din kalde e-poststrategi: Teknikker for å øke effektiviteten i din nettverksoppbygging!

Betydningen av kalde e-poster i en digital tidsalder: Fremme engasjement og vekst!

Kalde e-poster har blitt en populær metode for bedrifter og enkeltpersoner for å komme i kontakt med nye potensielle kunder og utvide nettverket i den nåværende digitale tidsalderen. Effektiviteten av en kald e-post er avhengig av både åpningsraten og svarraten. 30/30/50-regelen blir vanligvis anvendt.

Dette innebærer en åpningsrate på 30%, en svarrate på 30% og 50% av potensielle kunder som mottar kalde e-poster. Hvis du følger denne regelen, er det tre grunner til å forkaste e-posten din: emnelinjen, den generiske e-postadressen og tilbudet.

I denne artikkelen vil vi definere «kald e-post» og gi strategier for å øke svarraten og nå målene for nettverksoppbyggingen. Les videre for å lære mer om effektiviteten av kalde e-poster og hvordan du kan bruke det til din fordel, enten du er en salgsprofesjonell, markedsfører eller jobbsøker.

Innholdsfortegnelse

Dekode kalde e-poster

Enhver e-post som sendes til en mottaker som avsenderen ikke har noen tidligere forbindelse eller forhold til, blir ansett som en «kald e-post.» Det hjelper med å spre merkevarebevisstheten om selskapet ditt, produktene og tjenestene blant målgruppen din.

Det er vanskelig å skrive en effektiv kald e-post fordi mottakeren ikke er forberedt på å motta den og kan være nølende med å svare. Derfor, med riktig tilnærming og strategier, kan du starte en samtale, utvide nettverket ditt og oppnå målene for din oppsøkende innsats.

Forstå kalde e-postmålinger og hvordan du kan forbedre dem

Kald e-post er mer utfordrende. Det er to grunnleggende årsaker: mangel på tillit og fravær av nonverbal tilbakemelding som hindrer deg i å forbedre strategiene dine. Derfor benytter vi e-postmetrikker.

Metrikker for e-post inkluderer åpningsrater og svarprosent. Åpningsrater indikerer hvor mange mottakere som har åpnet og lest e-posten din. Svarprosent indikerer antallet personer som svarte på e-posten din etter å ha lest den. Begge er avgjørende for suksessen til utsendelser til kunder.

Hva er åpningsraten for kalde e-poster, og hvordan beregner du den?

En høy åpningsrate indikerer at emnelinjen og forhåndsteksten i e-posten din er effektiv for å fange oppmerksomheten til målgruppen, og at innholdet er relevant og engasjerende. I motsetning til dette kan en lav åpningsrate tyde på at emnelinjen og forhåndsteksten ikke er tiltalende nok, eller at e-posten din kan ha havnet i mottakerens søppelpostmappe.

For å beregne e-postens åpningsrate, deler du antall mottakere som åpnet e-posten din med det totale antall mottakere, og deretter multipliserer du resultatet med 100. Hvis du sender en e-post til 100 mottakere og 20 av dem åpner den, er åpningsraten din 20%.

Åpningsrate (prosent) = (Antall e-poster åpnet/antall e-poster sendt) × 100

I 2023 er den gjennomsnittlige åpningsraten for kald e-post anslått til å være 23,9%. Ved å overvåke e-poståpningsratene dine kan du identifisere trender og mønstre i e-postkampanjene dine og justere strategien din deretter for å øke engasjementet og oppnå bedre resultater.

Hva er svarraten for kalde e-poster, og hvordan beregner du den?

Svarprosent er en viktig metrikk som sammenligner antall mottakere som svarte på e-posten din med det totale antallet som mottok den. Denne metrikken er avgjørende fordi den gir innsikt i engasjements- og konverteringsratene for e-postmarkedsføringskampanjen din.

En høy svarprosent indikerer at innholdet og oppfordringen til handling i e-posten din var overbevisende nok til å motivere mottakere til å utføre en handling, for eksempel å svare eller klikke på en lenke. En lav svarprosent, derimot, kan tyde på at innholdet eller oppfordringen til handling i e-posten din ikke var engasjerende nok, eller at målgruppen din ikke var interessert i tilbudet ditt.

For å bestemme e-postens svarprosent, deler du antall personer som svarte med det totale antallet personer som mottok e-posten, og deretter multipliserer du resultatet med 100. Hvis du sendte en e-post til 100 personer og 10 av dem svarte, ville svarprosenten din være 10%.

Svarprosent (prosent) = (Antall e-postsvar / Totalt antall e-poster sendt) x 100

I 2023 vil den gjennomsnittlige svarprosenten for kald e-post være 8,5%. Du kan vurdere suksessen til e-postkampanjene dine og identifisere områder for utvikling ved å overvåke svarprosentene på e-postene dine.

Fordelene ved å bruke kalde e-poster

  • utvikle forhold til nye potensielle kunder.
  • letter kommunikasjon med et større publikum.
  • nye forretningsmuligheter.
  • inntektsvekst.
  • den mest økonomiske metoden for å markedsføre merkevaren din.
  • øker merkevaregjenkjennelsen.
  • styrker din troverdighet.
  • oppmuntrer til konverteringer.

Fra null til tilkobling: Hvordan en svarrate på kalde e-poster kan hjelpe deg med å utvide nettverket ditt

Her er noen strategier for å forbedre svarprosenten på kalde e-poster.

Tilpass e-postene dine

Bruken av mottakerens navn og merkevare viser din interesse for å utvikle et langsiktig forhold til deres selskap. Bruken av noe spesifikt antyder en følelse av tilknytning.

Lag en overbevisende emnelinje

Emnelinjen din bør lokke mottakeren til å åpne e-posten din ved å fange oppmerksomheten hans. Emnelinjen bør være kort og personlig. Bruken av handlingsrettet og spesifikt språk understreker fordelene ved å åpne e-posten din.

I tillegg kan du skape en følelse av hastverk som kan øke åpningsraten din. Ta deg tid til kontinuerlig å teste og forbedre emnelinjen din ved hjelp av A/B-testing for å finne ut hvilken som er mest effektiv.

Hold e-posten kort og konsis

For å unngå å skrive lange e-poster, må meldingen være kortfattet og tydelig. Fokuset må være på å adressere mottakerens utfordringer. Dette viser at du er oppmerksom på mottakerens hindringer og hvordan produktet ditt kan tilby den beste løsningen.

Tilby verdi

Hvorfor bør mottakeren svare på e-posten din hvis den ikke inneholder noe av verdi? Du kan bruke gratis prøveperiode, konsultasjon, demonstrasjon, informativt innhold, osv. Dette kan resultere i at potensielle kunder blir lojale forbrukere.

Kort, enkel og tydelig oppfordring til handling (CTA)

En kortfattet og tydelig handlingsoppfordring leder prospektet mot salgstrakten. Den guider dem til neste steg de kan ta, som å registrere seg, laste ned en ressurs, planlegge en konsultasjon med en ekspert, osv.

Følg opp

Ikke glem å følge opp dersom du ikke har mottatt svar fra mottakeren. Tonen i oppfølgingen må være respektfull og personlig. Det må demonstrere din genuint interesse for å etablere et forhold til merket.

A/B-testing

A/B-testing er nødvendig for å opprettholde alternativer. Det avslører hvilke alternativer som er mer effektive enn andre. Før du sender en e-post til en mottaker, ta deg tid til å teste og forbedre den. Det øker sjansene dine betydelig for å øke åpnings- og svarfrekvensene.

Konklusjon

Fortsatt forvirret? Å forbedre responsraten på kalde e-poster er avgjørende for suksessen til e-postmarkedsføringskampanjen din. Ved å bruke de ovennevnte strategiene kan du øke responsraten på kalde e-poster og oppnå dine forretningsmål.

Du kan også komme i kontakt med våre digitale spesialister for en omfattende forståelse av kalde e-poster og merkevarespesifikke strategier for å forbedre dem.

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.