Forbedre salgsspillet ditt: Rett vanlige CTA-feil i e-poster!

Hvorfor e-post-CTAer er viktigere enn noensinne i 2023!

CTA, som står for «Call to Action» (oppfordring til handling), er en integrert del av en e-postmarkedsføringskampanje. Det øker sannsynligheten for at en person vil klikke på en lenke, fylle ut et skjema eller foreta et kjøp.

Ved å inkludere en oppfordring til handling i e-posten din, veileder du den potensielle kunden til det neste trinnet i salgsprosessen. Det oppmuntrer til interaksjon og øker til syvende og sist sannsynligheten for konvertering.

En oppfordring til handling (CTA) er en klar og overbevisende grunn for mottakeren til å handle, noe som resulterer i økte konverteringsrater og avkastning på investering (ROI) for e-postmarkedsføringskampanjen din. Med en effektiv CTA kan du forvente én kunde for hver 142 kalde e-poster som sendes.

Uten en CTA kan mottakeren av salgse-posten din være usikker eller forvirret om hva de skal gjøre videre. Vi forstår nå betydningen av å inkludere en oppfordring til handling i e-postene våre. Bestem CTA-ens mål for våre potensielle kunder.

Innholdsfortegnelse

Hvordan vil CTAer påvirke forretningsutvidelse i 2023?

Formålet med en oppfordring til handling er å overtale potensielle kunder til å ta handling og gå videre til neste trinn i salgstrakten. Imidlertid, ettersom teknologi og forbrukeratferd utvikler seg, kan CTAer trenge å endre utseendet og funksjonaliteten for å tilfredsstille de skiftende kravene til e-postmottakere.

I 2023 kan e-post-CTAer inneholde flere interaktive komponenter, som for eksempel videoer og undersøkelser. De kan være optimalisert for mobile enheter for å imøtekomme det økende antallet personer som sjekker e-posten sin på telefonene sine. Over tid kan måten dette målet oppnås på, utvikle seg.

10 vanlige feil å unngå.

Det er nødvendig å ha feilfrie CTAer. Du legger så mye innsats i emnelinjer, tester dem og utformer formuleringen av salgsforslaget ditt slik at det ikke ender opp i søppelmappen til potensielle kunder.

Med riktig CTA, som kan vises direkte for dine potensielle kunder uten å forvirre dem, er det mulig å øke effektiviteten av e-post og konverteringsrater. La oss se på de ti vanligste feilene du gjør.

Feil 1: E-posten din mangler en oppfordring til handling.

Flere av oss glemmer å inkludere CTA. Vi sender meldinger til potensielle kunder uten annen grunn enn å gjøre det. Hvordan vil din potensielle kunde reagere hvis det ikke er noen oppfordring til handling? Følgelig er det større sannsynlighet for at din potensielle kunde ikke blir en lojal kunde.

Feil 2: Et overdrevent antall CTAer.

For mange CTAer i e-posten din vil gjøre den potensielle kunden forvirret. Ekspertene anbefaler å inkludere en enkelt CTA i e-posten din. Det øker sjansene for CTR (klikkfrekvens) med 371% og salg med 1617%.

Feil 3: Plasseringen av din CTA.

Du må bestemme hvor du skal plassere CTAene i e-posten din. CTAer plasseres vanligvis over e-postsignaturen eller ved avslutningen av e-posten.

I tillegg fremheves oppfordringen til handling med farger som rød, grønn, oransje, gul osv. for å øke synligheten. Hvis du mener at skriftstørrelsen er for liten, kan du forstørre den.

Feil 4: CTA-en din utøver press.

En enkel oppfordring til handling vekker interessen til publikummet ditt. Hvis CTAen din ber om for mye sensitiv informasjon, vil forbrukerne takke nei fordi ingen ønsker å ta store forpliktelser.

Feil 5: Ikke pare CTA og UVP: Kraftparet!

Vi undervurderer den kombinerte effektiviteten av CTA og UVP (unik verdi-proposisjon). Sammen vil de optimalisere konverteringene og engasjementet ditt. Din UVP tiltrekker seg interessen til potensielle kunder og gjør dem ivrige etter å samarbeide.

Feil 6: Tilgjengelighet av humor.

Ved å adressere deres smertepunkter kan du kommunisere med og forstå publikummet ditt. Du kan ikke øke underholdningsverdien i salgse-posten din med humor. Det gir inntrykk av at problemene deres er for enkle å løse, noe som det tiltenkte publikummet ikke vil sette pris på.

Feil 7: Dobbeltsjekk

Før du sender ut e-poster, må du kontrollere dem nøye for feil. Tilstedeværelsen av grammatiske og stavefeil, defekte lenker, CTAer som ikke er optimalisert for mobil osv. er uakseptabelt og kan irritere publikummet ditt. I tillegg kan de melde seg av, rapportere meldingene dine som spam eller blokkere deg.

Dette kan derfor føre til at et større antall besøkende på nettstedet forlater det og hindrer dem i å få tilgang til salgstrakten.

Feil 8: Toneleiet

Kundene gjenkjenner stemmeleiet. Produktene og tjenestene dine vil miste sin appell hvis stemmen din høres autoritær og kommanderende ut.

Det er ditt ansvar å nå ut til målgruppen din, ikke deres. Derfor bør stemmen din være mild.

Feil 9: Ikke utføre A/B-testing.

A/B-testing gjør det mulig å sammenligne og avgjøre hvilken av de to alternativene som fungerer best. Basert på de gunstige resultatene av alternativene dine, er det enkelt å handle. Unngå forvirring ved å teste én variabel av gangen når du tester CTAen din.

Feil 10: Mangler personlig tilpassede oppfordringer til handling.

Nøkkelen og fremgangsmåten for å etablere et langvarig forhold til din potensielle kunde er personlig tilpasning. En oppfordring til handling som leder målgruppen din til en side som virker personlig tilpasset, letter deres forbindelse med deg. Dette er den mest betydelige feilen som kan begås.

Konklusjon

For å øke engasjement og konverteringer må du holde salgse-postens CTAer oppdaterte og unngå vanlige feil. Husk å teste og justere CTAene dine ofte for å sikre deres effektivitet og kontinuerlig forbedre strategien din. Du kan øke suksessen til salgse-postene dine med CTAer og e-postmarkedsføringskampanjer ved å implementere disse retningslinjene og unngå vanlige feil. Vennligst kontakt våre digitale spesialister for en grundig forståelse.

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.