Å gjenkjenne det ekte: Nøkkelforskjeller mellom ekte SaaS og falsk!

Hvis du tenker på å drive din nettbaserte virksomhet, er det like nødvendig å forstå og skille mellom ekte og falsk SaaS. Med teknologisk fremgang har SaaS også bemerkelsesverdige fordeler for alle typer nettbaserte virksomheter.

Det har vært en forbedring av integrasjonen av skycomputing, noe som har resultert i at programvareleverandører har lagt til SaaS-funksjonalitet, som har vist seg å være lønnsomt i fremtiden for deres vekst og utvikling.

Så, her er hovedfokuset: å forstå forskjellen mellom ekte og falske SaaS-leverandører. Det er ikke lett å skille dem basert på implementering, oppgraderinger, ytelse, avgifter, tilpasning og service.

Det morsomme med ekte SaaS er at det letter bedrifters innsats for å oppnå inntekter og dekke deres behov. Her er noen hovedpunkter basert på hvilke du enkelt kan skille:

Fokus på oppdateringer.

Ekte SaaS vil gi deg oppdateringer til programvaren uten ekstra kostnad. Oppdateringene påvirker ikke konfigurasjon eller integrasjon, ettersom de er fullstendig behandlet før utrulling.

Videre blir den nye versjonen lansert flere ganger hvert år. I tilfelle av falsk SaaS, kan du møte problemer basert på tilpasninger og integrasjoner. Det er en mulighet for at arbeidet ditt må gjøres på nytt.

Ekstra kostnader og gebyrer.

Du trenger ikke å betale ekstra kostnader og gebyrer hvis du velger ekte SaaS. Denne ekstra kostnaden er basert på de nye funksjonene.

Ekte SaaS gir deg fordelen av å betale bare én gang for å få tjenestene. Det er bare én funksjon for å betale månedlige eller årlige abonnementsavgifter for å administrere. Falsk SaaS vil opptre som ekte SaaS og vil belaste deg ekstra kostnader gjennom tilpasninger og integrasjon.

Total kostnad ved eierskap.

Den totale eierskapskostnaden inkluderer kostnader for maskinvare, programvare, nettverk, sikkerhetskopi, arbeidskraft, sikkerhet og vedlikehold. Du har friheten til å håndtere din finansielle risiko med ekte SaaS-abonnementer.

Det er også friheten i betal-som-du-går-modellen for fullstendig gjennomsiktighet basert på avgifter og kostnader. Imidlertid, i tilfellet med falsk SaaS, tilbyr de deg en per-bruker/per-måned-modell, og kostnaden kan variere avhengig av typen oppgraderinger og tilpasninger som selskapet ditt trenger.

Skalerbar.

Tilstedeværelsen av elastisitet i tilfelle av ekte SaaS er lett synlig. Det anses at SaaS-løsningen er skalerbar. Grunnen til dette er at den befinner seg i sky-miljøer. Derfor kan du enkelt skalere den basert på dine behov.

Tidligere var det nødvendig å kjøpe separat programvare og maskinvare for å forbedre din kapasitet med hjelp av en SaaS-leverandør. Imidlertid, i tilfellet med falsk SaaS, må du betale ekstra kostnad for skalering.

Tilpasning.

Den populære grunnen til å velge lokalbaserte eller skybaserte løsninger er tilpasning. Behovet for å tilpasse den nåværende programvaren for å støtte kommende unike prosesser og krav er viktig og lønnsomt for bedriftens vekst. Ekte SaaS-løsninger hjelper til med å tilby raskere og enklere innovasjon. Denne fordelen er ikke tilgjengelig med falsk SaaS.

Trenger du hjelp?

Vårt team hos MooCommerce har dyptgående utdanning og kvalifikasjoner basert på WooCommerce, og vil gjerne hjelpe deg med å bygge din nye nettbutikk med god UX fordi det betyr noe.

I tillegg tilbyr MooCommerce en online kunde muligheten for en rask start med en god nettbutikkløsning til en god pris og med en god pakke. Kontakt oss for å lære mer om MooCommerce-pakkene i detalj.

På MooCommerce støtter vi Vipps-betaling og Paypal for Norge, og Klarna og Paypal for Storbritannia.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat for å finne ut mer om løsningen for din nettbutikk!