Hvordan bruke WooCommerce Blocks for å tilpasse nettvirksomheten din i 2024?

Slik bruker du WooCommerce Blocks for å tilpasse nettvirksomheten din i 2024

Pandemien har gjort det enklere for nettbutikker å blomstre raskt. Hovedingrediensen for nettbutikker med WooCommerce er forbrukeratferd. WooCommerce-blokker har egne funksjoner for å styrke din nettbutikk, utover å gi en sømløs kundereise til kjøpsfasen.

Hvis du nylig har lansert din nettbaserte virksomhet, bør du være kjent med bruk av WooCommerce-blokker i WordPress. I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på betydningen og bruken av WooCommerce Blocks for din vellykkede nettbutikk i 2024.

Table of Content​

Hva er WooCommerce-blokker?​

Hvis du ønsker å lære hvordan du oppretter sider basert på produkter, innlegg og forskjellige kategorier, vil WooCommerce Block, som også er kjent som Gutenberg Block Editor, være til stor hjelp.

WooCommerce Blocks hjelper deg med å designe nettbutikken din med letthet. Den er brukervennlig og hjelper deg med å legge til produktkataloger og kundeanmeldelser, implementere filtreringsfunksjoner, osv.

WooCommerce Blocks forbedrer markedsføringen av produktet ditt og hjelper til med å øke trafikken og salget. I siste instans bidrar WooCommerce-blokker til å forbedre konverteringsraten for din nettbaserte virksomhet.

Hvordan installerer du WooCommerce Blocks?

Prosessen med å installere WooCommerce Blocks-plugin er enkel og enkel.

Du må søke etter WooCommerce Blocks-plugin i listen over plugins. Du kan gå for automatisert installasjon i WordPress. 

Du trenger bare å logge på WordPress-kontoen din. Etter å ha logget inn, må du gå til dashbordet. Gå til ‘Plugins’ og ‘Add New’, hvor du kan finne Gutenberg WooCommerce Block.

Hvordan bruker du WooCommerce-blokker?​

Du kan filtrere disse rutenettene og sortere dem. I hvert rutenett kan du spesifisere antall kolonner og rader i oppsettet ditt.

Du kan velge mellom 1 til 6 kolonner, og justere tallet ved å dra linjen. De fleste rutenettene inkluderer 4 rader og kan justeres.

Bruk et filter for å spesifisere kategorien til produktene. Mange av malene hjelper til med å segmentere produktene etter brukeranmeldelser, salg, titler, pris og lansering

Hvordan kommer du i gang?​

Bruk dette for å åpne siden du ønsker å redigere. Trykk på plussymbolet «Legg til blokk». Det vil vise flere forskjellige blokker.

Du kan også gjøre det enkelt med hurtigtasten «/» på tastaturet. Nå kan du enkelt legge til nye blokker på siden din.

Ulike WooCommerce-blokker​

Det finnes ulike WooCommerce-blokker som du kan søke for å legge til nye produkter i butikken på ønsket måte.

Produktblokk ​

Produktblokk hjelper deg med å vise produktet ditt på siden og i innleggsinnhold. Dette hjelper deg med å opprette et blogginnlegg der du kan lenke innlegget til forskjellige produkter etter eget valg.

Du kan også vise de siste produktene som er lagt til i nettbutikken via en landingsside eller lignende. Produktblokker har forskjellige produktblokker for forskjellige behov. Hva med å lage en tilpasset butikkside?

Denne WooCommerce-blokken forbedrer funksjonene til enkeltproduktet ditt på landingssidene dine. Den kan tilpasses. Du kan vise prisen på produktet ved å legge til en knapp med produkttittelen.

Du kan redigere all nødvendig informasjon om produktet for å oppmuntre kunden til å kjøpe det. Vi kan også bruke Featured Product Block på blogginnlegget ditt som en visuell produktlenke.

Utvalgt produktblokk inkluderer også andre nødvendige funksjoner som bildefokuspunkt, bakgrunnsopasitet, overleggsfarge og bakgrunnsposisjonering.

Alle produkter-blokken

Det hjelper med å legge til ekstra innhold som tekst, bilder, videoer og mer. Så siden din fremstår som en profesjonell katalog med fine bilder og relevant informasjon.

Det inkluderer to viktige ting – Layoutinnstillinger og Innholdsinnstillinger.

Inkluderer

 • Layoutinnstillinger
 • Tilstedeværelse av justeringsknapper for å angi innholdet eller justere dem.

Innholdsinnstillinger inkluderer

 • Ordreprodukter
 • Rediger informasjon om produktet ved å legge til et salgsmerke, inkludert en beskrivelse, fjerne anmeldelser og kommentarer og mer.
 • Vis rullegardinlisten for sortering

Produktblokksøk

De fleste av oss begynner å søke etter produktet vi ønsker når vi besøker en nettbutikk. Det er derfor viktig å ha en søkeknapp for å gjøre det enkelt for kundene.

Søkeknappen hjelper deg med å søke etter det passende produktet de leter etter. Senere kan de også bruke andre filtre for å gjøre det enklere.

Håndplukkede produktblokker

Den inkluderer funksjoner som

 • Antall kolonner mellom én og seks
 • Juster-knapper er tilgjengelige under innholdet eller juster dem
 • Vis eller skjul disse gitte funksjonene nedenfor:
 1. Produkttittel
 2. Produktpris
 3. Produktvurdering
 4. Legg til i handlekurv-knapp

Gjennomgangsblokker

​Rundt 63% av dem som kjøper et produkt er høyere hvis det er anmeldelser på nettstedet. Anmeldelser fører til ektheten til produktet. 

Disse vurderingene av produktet hjelper til med å bygge tillit blant kunder, for det meste tillitsanmeldelser sammenlignet med produktpåstander.

Det er viktig å legge til denne WooCommerce-blokken til hvert produkt for å øke tillitsnivået. Du har friheten til å vise denne anmeldelsen hvor som helst på startsiden, landingssiden eller på en egen side dedikert til attester og anmeldelser.

Anmeldelser etter produkt- og kategoriblokke

Funksjonen til denne blokken ligner på Alle anmeldelser-blokken. Men på en eller annen måte gir det kunden et ekstra produkt eller en ekstra kategori for å velge og begrense vurderingene for ditt valg. Denne blokkeringen kan brukes på blogginnlegget ditt der du kan vise bestemte kategorier med anmeldelser.

Andre produktblokker

I tillegg til det ovennevnte, finnes det andre effektive WooCommerce-blokker som produktblogger for bestselgende produkter, populære produkter, eller produkter som er på salg.

Du kan også bruke filtre som attributter og egenskaper for å sortere produktet ditt. Denne produktblokken er essensiell, for eksempel hvis du selger klær, interiør, eller lignende.

Fordeler med WooCommerce Blocks

For et nylig lansert Woocommerce-nettsted gjennom WordPress, er det viktig å forstå fordelene med Woocommerce blocks.

Det er noen fordeler nevnt nedenfor:

 • En av de største fordelene er at du ikke trenger noen teknisk kunnskap eller kunnskap om koding for å optimalisere disse WooCommerce-blokkene.

 • Du kan tilpasse din WooCommerce nettbutikk basert på ditt ønske og valg. Gi kunden frihet til å søke etter produktet deres ved hjelp av disse WooCommerce-blokkene.

Tilstedeværelsen av antall rader og kolonner, og tilpasse knapper, la kundene sortere produktene, og angi beskrivelser som de ønsker.

 • WooCommerce-blokker gir oss friheten til å markedsføre produktene våre fra blogginnlegg til landingssider. Med tilgjengeligheten av mange filtre og egenskaper, kan kundene enkelt få en tilfredsstillende og enkel handleopplevelse på WooCommerce nettbutikk.

Siste tanker

Med WooCommerce Blocks får du full kontroll over nettbutikken din, spesielt når det gjelder layout og visuell profil.

Kom i gang nå med WooCommerce Blocks for å vise alt fra anbefalte produkter til salgsprodukter.

MooCommerce-eksperter kan hjelpe deg!

Teamet hos MooCommerce har mange års erfaring basert på det faktum at WooCommerce tilbyr en nettbasert kunde muligheten til å raskt komme i gang med en god nettbutikkløsning.

Kjærligheten til WooCommerce ønsket å tilby våre kunder en mulighet til å få en god WooCommerce-nettbutikk til en god pris, og med en god pakke. Kontakt oss for å lære mer om MooCommerce-pakkene.

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.