ARBEID

Ratt & Sanseligs moderne moteoppdatering: Rimelig stil for enhver anledning!

Ratt & Sanselig er et banebrytende merke som ble etablert i 2004 med mål om å skape moderne interiørdesign som kombinerer detaljert arbeid med en moderne tilnærming, samtidig som det tilbyr et utvalg av klesstiler. Gjennom årene har merkets popularitet skutt i været på grunn av rimelige priser og personlig preg. I dag har Ratt & Sanselig en sterk tilstedeværelse i flere butikker over hele Norge, inkludert Larvik, Fritzøe Brygge og Stavern. Kundene tiltrekkes av merkets unike kombinasjon av moderne mote og interiørdesign, som tilbyr noe for enhver smak.

Tjeneste

UX/UI-Design, Utvikling, E-handel, Digital strategi

Klient

rattogsanselig.no

Dato

April 2023

Strategi

I hjertet av Ratt & Sanselig-merket ligger deres urokkelige engasjement for å tilby enestående estetikk i både interiørdesign og kleskolleksjoner. Med en misjon om å levere banebrytende forvandlinger som imøtekommer ulike smaker, har merket utviklet en sømløs digital handleopplevelse for sine kunder.

Hver eneste del i kolleksjonen er et naturlig uttrykk for sine skapere, og med hjelp av digitale eksperter med erfaring innen populære e-handelsplattformer som MooCommerce, er Ratt & Sanselig klar for eksponentiell og skalerbar vekst. Med tilpassbare WooCommerce-utvidelser og funksjoner laget for å fremme internasjonale salg, MooCommerce bistått merket med å lansere sin nettbutikk.

Ifølge deres nettside har Ratt & Sanselig opplevd en betydelig økning i salg og konverteringer som et resultat av de nyttige veiledningene og kursene som tilbys gjennom MooCommerce’s nettbutikkløsning.

Mål

Ratt & Sanselig stod overfor en betydelig utfordring i form av forsømmelse, noe som resulterte i en utdatert nettside som verken var brukervennlig eller jevnlig oppdatert. I tillegg skapte mangelen på integrasjon med PCKasse-kasseløsningen ytterligere komplikasjoner.

For å håndtere disse problemene var merkets hovedmål å benytte seg av en populær e-handelsplattform som WooCommerce, som tilbød avanserte funksjoner for å forbedre nettstedets appell og optimalisere det med oppdatert informasjon. Ved å prioritere brukeropplevelse (UX) design, hadde Ratt & Sanselig som mål å skape en visuelt imponerende nettbutikk som ville fange kundenes oppmerksomhet og øke salget. Med WooCommerce’s solide kapabiliteter var merket trygg på å overvinne sine utfordringer og nå sine mål.

UTFORDRINGENE

En digital løsning for å tilfredsstille kundenes behov.

Ratt & Sanselig, med den riktige løsningen, hadde behov for å overkomme sine fallgruver. De har med suksess implementert løsningen basert på

De trenger et optimalisert, mer standardisert system, som er avgjørende for den smarte funksjonen til nettbutikken din, og våre digitale eksperter forstår virkelig verdien av dette.

LØSNINGENE

Solid fundament for kontinuerlig arbeid for å holde tritt med moderne kundeatferd.

Etter mange års dedikasjon og riktig implementering av digitale strategier, har Ratt & Sanselig blitt en referanse innen interiør- og klessektoren siden grunnleggelsen i 2004. Merket er kjent for sin kvalitet og design, og har etablert en nettbutikk som skryter av rask optimalisering, enkel navigering og praktiske betalingsmetoder, noe som får kundene til å komme tilbake gang på gang.

Integrasjonen av PCKasse-pluginet har hjulpet merket med å overvinne ulike utfordringer, spare tid og forbedre synligheten og trafikken til deres SEO-vennlige og brukervennlige butikk. I tillegg dekker deres SLA-avtale hosting, support og vedlikehold av nettbutikken og shoppingannonser.

Ratt & Sanselig har lagt spesiell vekt på UX-design, integrasjon med PCKasse-kassesystemet og Pickup Point for enkel henting i en av deres butikker, noe som skaper en sømløs handleopplevelse for kundene.

Som eksperter på WooCommerce er merket begeistret for å tilby kundene sine muligheten til å få en god WooCommerce-nettbutikk til en flott pris med en pakke skreddersydd til deres behov. Ta kontakt med dem i dag for å lære mer om de tilgjengelige MooCommerce-pakkene.

5/5

It was a great experience

“MooCommerce has helped Ratt & Sanselig bring the complexity of home improvement retail to the web in a simple and cost-efficient manner. They have delivered a stable advanced commerce platform through multiple projects that supports our growth and our business. ”

Emilie Stahl Carlsen

Product Designer at Ratt & Sanselig

Other Projects

Dolor Sit Amet

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Lorem Ipsum

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Dolor Sit Amet

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.