Salgsøkning for Julen 2023: Utnyttelse av E-handelsaggregatorer i Multichannel strategier for Maksimalt Potensial

Ettersom juletiden nærmer seg, forbereder nettbutikker seg for å heve sine salgsstrategier for julen 2023. E-handelsaggregatorer tilbyr en kraftfull metode for å utvide markedsrekkevidden og optimalisere potensielle salg. Denne artikkelen sikter til å belyse metoder som kan øke dine julesalg uten å pådra seg ekstra kostnader i markedsføring, drift eller online infrastruktur. Før vi dykker inn i disse strategiene, la oss først forstå konseptet og betydningen av en e-handelsaggregator.

Hva er en e-handelsaggregator?

En e-handelsaggregator fungerer som et digitalt senter som kan sammenlignes med en fullt funksjonalisert butikk. Den fungerer som en enhetlig plattform som viser et mangfoldig utvalg av produkter hentet fra en rekke kjøpmenn. Disse arrangementene omfatter ikke bare produktdemonstrasjoner, men også kritiske forretningsfunksjoner og hengiven kundeservice.

Denne iterasjonen av modellen blir referert til som e-handelsprogramvare, flerkanalslisteprogramvare eller flerkanalsprogramvare for detaljhandel. Ved å tillate forhandlere å laste opp produktene sine til programvare, som deretter letter oppføringen på nettmarkedsplasser som Amazon, eBay og Walmart, effektiviserer disse verktøyene lagerstyring. Denne strategien gjør det utrolig enkelt å nå forbrukere gjennom flere kanaler.

Aggregatorer og listeprogramvare forsterker merkevarens synlighet betydelig gjennom deres omfattende produkttilbud og etablerte nettbaserte infrastruktur og operasjonelle arbeidsflyter. Disse plattformene utmerker seg ved å utvide merkevaretilstedeværelsen ved å vise frem et bredt spekter av produkter og utnytte deres robuste nettbaserte systemer og strømlinjeformede prosesser.

Typer e-handelsaggregatorer

1. Rollup aggregator selskaper

 

Denne plattformen er spesielt skreddersydd for små og mellomstore bedrifter (SMB), og gir en enhetlig arena for flere selskaper til å stille ut produktene sine. For eksempel, hvis du er en bedriftseier som administrerer en rekke forpliktelser og tidsoutsourcing, kan Walmart tjene som en inspirasjon. Å bruke et aggregat for å selge produktene dine kan hjelpe deg med å spare både tid og penger, slik at du kan få innsikt og sette i gang ditt neste forretningskonsept, som ellers anses som utfordrende.

 

2. Sammenligningsplattformer for shopping

 

En rekke sammenligningsplattformer for shopping, slik som Shopzilla og Bizrate, tilbyr et omfattende utvalg av brukbarhet og funksjonalitetsalternativer. Disse plattformene fører ofte kunder til å fullføre sine kjøp i din nettbutikk, og øker dermed din eksponering for et bredere demografisk publikum.

 

3. Programvare for multichannel

 

Denne programvareplattformen tillater sømløs opplasting av hele produktinventaret ditt, og automatiserer prosessen med å liste dem over flere online markedssteder for salg.

Hvordan fungerer aggregatorer?

Funksjonsmåten til hver aggregator er forskjellig. En sammenslutningsaggregator fokuserer på verdivurderingsmultiplene til selskapet ditt og på å fullføre vilkårene for salget.

 

En sammenligningsaggregator inkluderer signering av en kontrakt med aggregatoren som fører til et partnerskap basert på vilkår, kvalitetskrav, provisjoner, produkttilgjengelighet og andre detaljer. Deretter vil de selge dine produkter på flere kanaler og tjene provisjoner for hvert salg, lik en online markedsplass. Det kan også være andre inntektsmodeller, slik som betal-per-klikk-modellen som brukes av prissammenligningssider.

 

Aggregatorer kan sette minimum priser. Etter dette, fastsettes priser for konsumentene, med sporadiske justeringer gjort i betraktning av kampanjeaktiviteter, sesongvariasjoner, eller andre variabler. Denne metoden bidrar til å omgå pris konkurranse, et vanlig problem forbundet med sammenligningsnettsteder. Selv om andre faktorer bør vurderes i tillegg til pris ved å fastsette salg, kan høyere trafikk og salgsvolum kompensere for lavere lønnsomhet.

 

En multichannel handelsprogramvare fungerer på samme måte, lik andre programvaretjenester, på en standard månedlig prissetting. Disse plattformene optimaliserer inntekter ved å lette lister over flere kanaler og markeder.

 

 

Konklusjon

Nå når høytidssesongen 2023 nærmer seg, kan nettforhandlere betydelig øke sin omsetning ved å integrere e-handelsaggregatorer i sine flerkanalsstrategier. Ved å bruke disse aggregatorerne, kan man effektivt øke salgspotensialet og markedsinntrengingen uten å pådra seg ekstra markedsførings- eller infrastrukturutgifter. 

 

Å få innsikt i funksjonen til e-handelsaggregatorer, som omfatter deres varierte klassifiseringer som oppsamlingsaggregatorer, sammenligningskjøpsplattformer og multichannelsoppføringsprogramvare, avslører en rekke strategier som kan benyttes for å optimalisere salgsoperasjoner og øke merkevareeksponeringen. For ytterligere informasjon, vennligst ikke nøl med å kontakte våre digitale spesialister.Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.