Shopify vs. WooCommerce vs. MooCommerce | En detaljert sammenligning | MooCommerce

Shopify vs. WooCommerce vs. MooCommerce - Hvilken er best?

Det finnes flere plattformer tilgjengelige for å hjelpe deg med å opprette en netthandelsnettsted. Men den virkelige forvirringen handler om hvilken som er mest lukrativ for din type nettbutikk.

Sammenligninger gjøres best basert på personlig erfaring, som er din beste guide og er din beste lærer for å velge det beste ut av disse tre. Shopify vs. WooCommerce vs. MooCommerce er en konkurranse mellom de tre populære e-handelsplattformene.

Det er ikke lett å sammenligne de tre gigantene. Alle tre har forskjellige funksjoner og egenskaper. Målet er det samme, nemlig å tilby brukerne full støtte i hvordan de skal administrere nettstedet sitt, øke salget og lykkes på nettet.

I denne artikkelen vil vi prøve å forstå og lage den beste sammenligningen mellom de tre. Før det er det også viktig å forstå hva Shopify, WooCommerce og MooCommerce er.

Innholdsfortegnelse

Hva er Shopify?

Du kan designe din fullt funksjonelle nettbutikk med Shopify, som er en populær e-handelsplattform med full hosting. Shopify er brukervennlig, og det fantastiske med Shopify er at det er enkelt for ikke-tekniske brukere å forstå og lære hvordan det fungerer.

Denne enkle tilnærmingen til å opprette en nettbutikk for ikke-tekniske brukere ble til i 2006, skapt av Tobias Lütke og Scott Lake med mottoet om å holde det enkelt.

Det er enkelt å håndtere betalinger, og det er heller ikke nødvendig å kjøpe noen hostingplaner. Så, å bruke Shopify er stort sett en problemfri løsning.

Men kontroll er vanligvis den viktigste ingrediensen som gjør WooCommerce populært. WooCommerce gir deg full kontroll over din nettbaserte virksomhet der Shopify henger litt etter.

Hva er WooCommerce?

WooCommerce er en populær e-handelsplattform. Det er en gratis åpen kildekode e-handelsplattform, og du har tilgang til kildekoden og bygget på toppen av WordPress.

WooCommerce hjelper med å tilpasse butikken din basert på dine behov og lar deg også gjennomføre transaksjoner på nettet. For å bruke WooCommerce må du først installere WordPress som ditt CMS, og hvis du allerede bruker det, vil det være veldig enkelt å drive nettbutikken din med WooCommerce.

WooCommerce er enkelt å sette opp med våre MooCommerce-profesjonelle og forbedrer kontrollen over alle aspekter av din nettbaserte virksomhet.

Hva er MooCommerce?

MooCommerce er bygget på toppen av WooCommerce-plattformen, som gir deg kraften til WooCommerce, og vår tilpassede løsning på toppen av det blir MooCommerce-produktet.

MooCommerce tilbyr fordelene med en super nettbutikk med et bredt spekter av funksjonalitet og muligheten for å velge et ferdiglaget tema fra oss for å tilpasse eller ikke. Globalt er MooCommerce populært for sin kvalitetsservice og gir kundene en god WooCommerce-nettbutikk til en god pris, og med en god pakke for å drive virksomheten din vellykket.

Shopify vs. WooCommerce vs. MooCommerce - En detaljert sammenligning.

Med veksten i globale e-handelssalg fra 5,7 billioner dollar i 2022 og forventet å være 8,1 billioner dollar i 2026, er drift av en nettbutikk et stadig mer lønnsomt alternativ for bedrifter.

Siden COVID-19 førte til en ekstrem økonomisk krise, er folk villige og ivrige etter å investere. Det er penger som har lært oss mest fra pandemien.

Så, med økningen av små og store nettbutikker, er det like viktig å bestemme seg for en populær e-handelsplattform for å kunne drive vellykket og enkelt med større avkastning på investeringen (ROI).

Generelt, når en sammenligning skjer, avhenger det av våre grunnleggende behov knyttet til det samme. Dette gjelder også når du sammenligner tre globalt populære e-handelsplattformer – Shopify, WooCommerce og MooCommerce.

Her er noen grunnleggende egenskaper som kan hjelpe deg med å bestemme raskt.

Priser

Alle kjøp involverer priser, som er en av de viktigste faktorene. Hvis en er dyr, betyr det at den inkluderer alle funksjoner, og hvis en er mindre kostbar, betaler du ekstra gebyrer for de ekstra funksjonene.

Det er en kostnad forbundet med Shopify. En fast pris pålegges den, mens WooCommerce er gratis og enkel å installere.

Det finnes mange artikler som forteller deg hvor mye det i gjennomsnitt koster per måned for Shopify-planen å være $299.

Men sannheten er at en gjennomsnittlig Shopify-bruker, selv etter å ha betalt $29, betaler over $200/måned når du tar hensyn til kostnaden for apper.

Shopify tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode som kan hjelpe deg med å sette opp nettbutikken din og bli kjent med verktøyene. Det finnes også en Shopify Lite-plan som starter på $9/ måned og er skjult fra deres prisside. Men Shopify Lite-planen har veldig spesifikke og begrensede funksjoner.

Hvis du er interessert i å selge bare noen få produkter her og der, vil Shopify Lite være nyttig for deg. Men Shopify Lite lar deg selge på Facebook og din egen side med hjelp av egendefinerte kjøpsknapper.

Brukere er stort sett ikke interessert i denne planen, da den ikke tilbyr deg et nettbutikknettsted. I tillegg må du for $9/ måned betale 2,9% + $0,30 i kredittkorttransaksjonsgebyrer hvis du bruker Shopify Payments.

WordPress er 100% gratis, men hosting kan koste deg opptil $10 per måned. WooCommerce er interessant fordi det ikke har transaksjonsgebyrer, og det virker rimelig.

Når det gjelder temaer, hjelper WooCommerce deg med å kjøre nettbutikken din raskt og effektivt. WooCommerce (via WordPress) hjelper deg med å tilby tusenvis av gratistemaer, og disse temaene passer godt sammen med dine forretningsmål.

Tilstedeværelsen av tilpassede ferdigbygde nettsteder gir en god start for nettbutikken din. Hvis du har noen tvil om temaer og trenger detaljert informasjon, kan du kontakte vårt MooCommerce-team.

MooCommerce er en komplett konglomerat av avanserte funksjoner og verktøy. Du kan danne nettbutikken din med planer som er fullstendig innenfor budsjettet ditt. MooCommerce kommer med tre typer planer – Basis, MooCommerce + og Premium.

Grunnpakken starter fra NOK 790/måned, MooCommerce+ for kr 999/måned, og Premium starter fra kr 1450/måned.

Hver plan har sine fordeler, og du kan velge det som passer deg best. Men den mest populære blant disse tre er MooCommerce+. Funksjonene som MooCommerce+ inneholder, vil gjenopplive din nettbutikk og sette den på rett spor.

MooCommerce+ inkluderer etableringskostnad, innlegg, sider, media, landingssider, maler, produkter, Elementor header- og footerbygger, diskplass, ubegrenset antall besøk per måned, gratis prøveperiode, betaling/utsjekking, ønskeliste, produktvariable fargeprøver, produktpakke, nyhetsbrev, Hello Retail og SEO.

I tillegg tilbyr MooCommerce deg en 14-dagers gratis prøveperiode uten krav om kredittkort.

For å få mer informasjon kan du besøke MooCommerce, og du er hjertelig velkommen til å ringe våre digitale eksperter som vil være glade for å høre fra deg.

Brukervennlighet

Som tidligere nevnt trenger du ikke å være et teknisk geni for å bruke Shopify. Men for WooCommerce, bør du ha litt teknisk kunnskap på forhånd. Du er problemfri med Shopify.

På den annen side er det viktig å finne løsninger på problemene dine selv. WooCommerce har ikke, eller har lite, kundestøtte. WooCommerce med mye fleksibilitet og med støtte fra MooCommerce ser ut til å være et bedre alternativ, og det er slik MooCommerce kommer inn i bildet.

MooCommerce er vår plattform bygget på toppen av WooCommerce-plattformen, som gir deg kraften til WooCommerce, og vår skreddersydde løsning på toppen av det blir MooCommerce-produktet.

Det brede spekteret av funksjonalitet som MooCommerce inneholder, er å tilby bærekraftig og rask vekst til din nettbutikk. Våre eksperters motto er «brukervennlighet».

Med det i bakhodet har våre profesjonelle utformet MooCommerce slik at det enkelt kan håndteres av enhver nybegynner og gir deg full kontroll.

Hvis du er interessert i å vokse nettstedet ditt med noen enestående funksjoner og «brukervennlighet» som vil plassere nettstedet ditt i de høyere rangeringene, er MooCommerce det beste alternativet for deg.

Design

Brukere ser etter en av de viktigste egenskapene når de velger mellom disse tre gigantene – Shopify, WooCommerce og MooCommerce: temaet.

Tema og design har en viktig rolle i å tiltrekke trafikk til nettstedet ditt. Temaer som er valgt basert på dine varer og tjenester gjør nettstedet ditt iøynefallende. Det er viktig å velge temaer med raskere innlastingshastighet.

Shopify tilbyr 11 gratis temaer og 100 betalte temaer for å sette opp din nettbutikk. De har også premium temaer, og prisen for et premium tema starter fra $140.

På den annen side har WooCommerce 1300 temaer på ThemeForest, noe som høres ut som en rekke alternativer. Brukere elsker valgmuligheter. Jo flere alternativer du gir, jo lykkeligere blir brukeren.

WooCommerce-temaer gir nettbutikken din et moderne utseende. Det er også tilgjengelighet av premium temaer i tredjeparts markedsplasser. Så, uten å bruke ekstra på temaet, får du en rekke alternativer hvis du velger WooCommerce som din e-handelsplattform.

MooCommerce er en typisk e-handelsplattform som gjør nettstedet ditt attraktivt med 10 gratis design og gratis i 14 dager, slik at du blir kjent med de avanserte funksjonene og verktøyene i pakkene våre rett ut av boksen.

Utvidelser

Legg til ekstra funksjonalitet på nettstedet ditt. Shopify og WooCommerce gir ekstra funksjonalitet for å drive nettstedet ditt problemfritt. I tillegg, for å få mest mulig ut av salget ditt, er det viktig å benytte seg av utvidelser.

Shopify hjelper brukeren med en app-butikk bestående av 5899 apper og utvidelser. Disse appene og utvidelsene er designet med hjelp av interne team og tredjepartsutviklere. Hvis du er usikker på hvilken utvidelse du skal installere, kan du alltid få hjelp av stjernerangering eller brukeranmeldelser.

WooCommerce tilbyr deg 58 000 gratis og betalte utvidelser for å forbedre funksjonaliteten i nettbutikken din basert på logistiske, tekniske og markedsføringsbehov.

WooCommerce gir 592 utvidelser for å løse arbeidet ditt på en enkel og grei måte og lede til topp ytelse for e-handelsvirksomheten din.

MooCommerce, som er bygget på toppen av WooCommerce-plattformen, hjelper nybegynnere med å starte nettbutikken sin mens de bruker mindre penger.

MooCommerce er ideell for både små og store butikker som forventer store mengder trafikk og fungerer best. Du kan også se gjennom vår serie med casestudier for å forstå hvordan vi har hjulpet våre kunder på en vellykket måte.

Du kan ikke installere noe fra en tredjepart fordi MooCommerce selv tilbyr deg et bredt spekter av funksjonalitet for å drive nettbutikken din med topp ytelse i dette digitale løpet.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO står for søkemotoroptimalisering. Søkemotorer spiller en nøkkelrolle fordi når kunden søker etter informasjon, går han til søkemotorer og skriver inn nøkkelordene sine. Basert på nøkkelordene viser søkemotorene nettstedene som har mottatt det høyeste antallet organiske besøk i søkeresultatene.

Indekseringen av disse lenkene avhenger av hvor pålitelig innholdet ditt er, samt dets relevans. I tillegg til dette, er det mange andre parametere som hjelper nettstedet ditt med å være blant de topp 10 i søkeresultatene.

Hastighet er en viktig ingrediens som må tas i betraktning hvis du skal lansere nettbutikken din. Hastighet er en av faktorene som bidrar til rangeringen av nettstedet ditt i søkeresultatene.

Som nevnt tidligere trenger du ikke å ha teknisk kunnskap hvis du bruker Shopify.

Shopify, som er en vertsbasert plattform, tar hånd om alle tekniske aspekter. Med god innlastingshastighet tar det også vare på overskrifter, brødtekst, alt-tekst, nettadresser osv.

WooCommerce med SEO er fullt støttet av SEO-eksperter basert på dens kapasiteter. WordPress tilbyr deg et enkelt og brukervennlig grensesnitt.

Det sørger også for å håndtere innholdskopiering og meta-informasjon for å gjøre arbeidet ditt problemfritt. Tilstedeværelsen av det utmerkede programtillegget Yoast SEO gir deg innsikt i sanntid.

Det representerer den generelle analysen av sidens SEO og små detaljer som redigering av utdrag, nøkkelordanalyse, innholdsforslag osv.

SEO er brød og smør for hver nettbutikk. SEO hjelper nettbutikken din med å bringe stor trafikk til nettstedet ditt, høyere rangering i søkeresultatene, nøkkelord, innhold, ødelagte lenker, nettadresser, metabeskrivelser osv.

MooCommerce tilbyr en rekke funksjoner for å opprettholde SEO på nettstedet ditt. Ekspertene våre holder oversikt over SEO på nettstedet ditt, analyserer det og hjelper til med å forbedre ytelsen på nettstedet ditt i forhold til søkemotorer.

Kundestøtte

I dette tilfellet er Shopify det opplagte valget, siden de tilbyr 24/7 kundestøtte. Støtte er ikke tilgjengelig for WooCommerce.

Alt har fordeler og ulemper. Støtte tilbys av Shopify hvis det er dyrt, men ikke av WooCommerce siden det er gratis.

Du kan få støtte fra Shopify på følgende måter: 24/7 kundestøtte via live chat, telefon og e-post Shopify University med verdifulle ressurser. Shopify-eksperter med forhåndsgodkjente frilansere.

Shopify tilbyr kun støtte til det de eier og ikke til tredjepartsapper osv.

I tilfelle WooCommerce handler det mer om DIY (Do It Yourself). Hvis du trenger støtte, kan du bli med i WordPress-forumet og WordPress-brukergrupper, og hvis du trenger en utvikler, kan du kontakte Upwork eller WooCommerce-nettstedet.

MooCommerce har et veldig sterkt støttesystem for å nå ut til kundene sine når de står overfor problemer. Hvis du står overfor problemer, vil de nå deg gjennom en samtalebasert tilnærming, inkludert live chat, telefon, e-post osv.

MooCommerce-eksperter har mange års erfaring spesielt basert på WooCommerce og vil gjerne løse problemene dine på en enkel og rask måte. Du kan alltid ringe oss og kontakte oss for en uforpliktende prat!

Skalerbarhet

En voksende virksomhet bringer også med seg flere problemer og smertepunkter for en organisasjon. Shopify tar hånd om alle problemene dine ved å oppgradere planen din.

Det hjelper med å håndtere problemer knyttet til nedetid, krasjer og sikkerhet, eksportere CSV-filer; koble til dataene dine via en API osv.

I tilfelle WooCommerce må du løse og håndtere smertepunktene dine selv. Du kan også velge WooCommerce-hostingverktøy eller be om hjelp fra profesjonelle innenfor budsjettet ditt. En av fordelene med å gjøre alt selv er at du har full kontroll over skalering beslutninger.

MooCommerce som et nettstedbyggingsverktøy tar hensyn til skalering som en viktig faktor for vekst av nettbutikken. Du kan betrakte MooCommerce som en nøyaktig løsning for enhver virksomhet, uavhengig av størrelsen på organisasjonen.

De avanserte verktøyene og funksjonene, sammen med å følge de beste praksisene for SEO, hjelper MooCommerce med smarte løsninger for å støtte nettbutikken din i å sette en standard med større avkastning på investeringen, øke trafikken til nettstedet ditt og øke salg og konverteringer. Det ultimate målet er å generere inntekter for nettstedet ditt.

Avsluttende ord!

Det fremgår tydelig av analysen som er gjort i denne artikkelen at den beste e-handelsplattformen avhenger av kundens behov. Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg med å ta den riktige avgjørelsen for å starte virksomheten din. Hvis du fortsatt er usikker, er du velkommen til å kontakte våre MooCommerce-profesjonelle.

MooCommerce-teamet har mange års erfaring basert på WooCommerce og tilbyr en online kunde muligheten til å komme raskt i gang med en god nettbutikkløsning.

MooCommerce inkluderer selv et bredt spekter av funksjoner, så du kan ikke installere en tredjeparts plugin. I hovedsak er det en plattform på toppen av WooCommerce som lar deg bygge nettsteder. Nettbutikken din kan bli vellykket lansert ved hjelp av dette effektive nettstedbyggerverktøyet.

For å lære mer om MooCommerce, er du velkommen til å chatte med oss!

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.