Styrk nettsidens feststemning med disse 8 SEO-optimaliserte juletillegg for WordPress i 2023!

8 juletema WordPress-tillegg i 2023!

Når vi nærmer oss slutten av året 2023, har nedtellingen til jul allerede begynt. Det er på tide å legge til og ønske julestemningen velkommen til nettbutikken din for å forbedre kundeopplevelsen, øke salget og gjøre butikken din mer festlig.

Her er åtte av de mest effektive WordPress-tilleggene.

Innholdsfortegnelse

1. WordPress Snøeffekt

Snøfall er utenkelig uten jul. Med WordPress Snøeffekt-tillegget kan du nå legge til snøfall på nettsiden din.

Det legger til en snøeffekt i bakgrunnen til nettbutikken din. I tillegg gir det deg muligheten til å tilpasse parametere som farge, antall krystaller, størrelse, rotasjon og vindretning.

2. Julemusikk

Julemusikk spilles overalt gjennom desember. Eksempler inkluderer bokhandler, klesbutikker og akvarier.

Som vi alle vet, er den mest populære julesangen Jingle Bells, Jingle Bells. Du har også fordelen av å kunne legge til denne listen med julesanger i nettbutikken din via tillegg.

Du kan installere julemusikk og velge blant et utvalg av julesanger. Du kan aktivere det for hele nettstedet eller for individuelle innlegg/sider, hvor det vil spille myk jingle bell-musikk. Det inkluderer også pause og spill-knapper for å deaktivere og aktivere det.

3. Julelys

Xmas Lights er et WordPress-tillegg som skaper en julestemning i nettbutikken din. Å legge til en rekke julelys på nettsiden din i løpet av høytiden kan ha en betydelig innvirkning.

Du kan installere og utforske dette tillegget. Julen handler om lys, og det er lys. Det vil bidra til å øke trafikken til nettstedet ditt.

4. Jule-Nedtellingswidget

Jule-Nedtellingswidget er et WordPress-tillegg med nedtellingsfunksjon. Det viser en nisse med antall dager til jul skrevet på skjegget hans, og i hjørnet viser det antall dager og timer som gjenstår til julaften den 25. desember.

5. Christmasify

Christmasify-tillegget anses som det ultimate juletillegget for WordPress.

Det inneholder alle nødvendige funksjoner som kreves for å vises i nettbutikken din. De legger til tradisjonelle bildepynt, musikk og elegante juleskrifter på WordPress-nettstedet ditt.

Ved hjelp av dette tillegget kan nissen fly over alle nettsidene dine. Dette tillegget er mobilvennlig og enkelt å bruke. GIF-animasjon er også et alternativ.

6. Julehilsener

Imidlertid er Julehilsener-tillegget litt komplisert, men det tilbyr en rekke funksjoner og gjør nettsiden din juleaktig. Du må velge mellom gratis og betalte tjenester. Inkluderte egenskaper i hver region:

Gratis – Snøanimasjon; nissens slede-animasjon; gaveeske-animasjon og en velkomstmelding fra administratoren for å kommunisere direkte med kunden. Premium inkluderer animasjoner av fyrverkeri, et nyttårstema, osv.

7. Woocommerce Gaveinnpakning

Hvis din nettbaserte virksomhet krever at du pakker inn produktene dine, er WooCommerce Gaveinnpakning-tillegget det beste alternativet for deg.

WooCommerce har laget det, og integrasjonen er enkel og grei. Det tilbyr også et utvalg av papirmønstre, hilsningskort og andre personlige detaljer.

8. Skrap & Vinn Giveaways

Med hjelp av Skrap & Vinn Giveaways, la kundene dine få en rabatt på høytidskjøp. Dette tillegget hjelper med å opprettholde kundeengasjement på nettstedet ditt i løpet av høytiden i 2023.

Disse tilleggene er også svært nyttige for å øke trafikken til nettstedet ditt. Kunder er ivrige etter å oppdage premiene de vil motta etter skraping.

Konklusjon

Ved å bruke de ovennevnte komponentene, kan du forvandle nettbutikken din til et juletema-nettsted i 2023. Disse tilleggene er laget for å øke salg og konverteringer ved å tiltrekke flere besøkende til nettstedet ditt. På lang sikt vil tilleggene generere inntekter på grunn av deres enkelhet og brukervennlighet.

For mer informasjon, vennligst kontakt våre MooCommerce-spesialister, som vil gjøre butikken din festlig.

Relaterte artikler

21 beste tips for å øke salget i nettbutikken med WooCommerce

Umiddelbart på nettbutikken din med den mest populære e-handelsplattformen hjelper til med å øke salget og konverteringer for å etablere en benchmark i dette digitale raset. WooCommerce med sine avanserte funksjoner gjør optimalisering av nettbutikken din på en enkel og enkel måte for enhver bedriftsstørrelse.

Les videre

Har du et prosjekt i tankene? La oss sette i gang.