Utvalgte kundeprosjekt

Drøm stort; alt er mulig nå.

Case-studier

Hobbyhorjnet

Hobbyhjørnets reise begynte i 2007 med leggingen av en solid grunnmur på Morenen Kjøpesenter, som har en imponerende størrelse på 120 kvadratmeter. Etter hvert som merkevaren fikk momentum, flyttet den i 2010 til en strategisk beliggenhet i hjertet av Askim, kun 200 meter fra Øsfoldbadet.

Marinka

Marinka er et populært merke for undertøy, nattøy, badetøy, gensere og pysjamaser for kvinner og består av syv butikker i og rundt Oslo. Stor vektlegging er lagt på komfort og kundens smak, og derfor er denne butikken svært kunde- og brukervennlig.

Mobelgarden

Mobelgarden AS, en anerkjent møbel- og interiørbutikk, har vært i bransjen siden 1977, og startet som et familiedrevet foretak i Osebakken. I dag drives det av to brødre og deres koner, og har etablert seg som et toppvalg for kunder på jakt etter møbler av høy kvalitet og enestående service.

Odinnutrition

Hos Odin Nutrition startet vi vår reise med en urokkelig forpliktelse til å tilby 100% autentiske og sunne produkter til våre verdsatte kunder. Målet vårt er å tilby de riktige kosttilskuddene som hjelper deg med å oppnå best mulig resultater og, til slutt, forbedre din generelle helse og velvære.

Gaiashop

Er du på jakt etter stilig og komfortabelt tøy som også er miljøvennlig? Da trenger du ikke lete lenger enn til Gaiashop! Dette populære klesmerket tilbyr et bredt utvalg av vakkert utformede plagg laget med bærekraftige stoffer, designet for en behagelig og godt tilpasset passform.

Ratt & Sanselig

Ratt & Sanselig er et banebrytende merke som ble etablert i 2004 med mål om å skape moderne interiørdesign som kombinerer detaljert arbeid med en moderne tilnærming, samtidig som det tilbyr et utvalg av klesstiler.